Майстер клас

В'язаний бактус My Rock N Roll - Майстер клас спицями

Автор: Marina Morgun , дата: нд, 03.15.2020 - 16:42
Головне фото шаблону
В'язаний бактус My Rock N Roll - Майстер клас спицями

Цей бактус пов'язаний в додаток до шапочці, з однойменною назвою "Мій Рок-Н-Ролл". У бактус використана платочная в'язка і лицьова гладь. По одному краю розташовуються зубчики. Їх я в'язала двома способами. З цього, два бактус розлучаються між собою.

В'язаний топ спицями

Автор: Marina Morgun , дата: нд, 03.15.2020 - 14:58
Головне фото шаблону
В'язаний топ спицями

В'язані літні топи, останнім часом, стають все популярнішими. І мова йде не про гачку, а саме про спицях. Звичайна лицьова гладь - дуже навіть красиво виглядає з літньої пряжі. Ось і я вирішила, зв'язати себе приталенную майку-топ. Маленькій "родзинкою" стали вузлики на передніх бретелях.

В'язана шапка My Rock N Roll - Майстер клас спицями

Автор: Marina Morgun , дата: чт, 03.12.2020 - 10:30
Головне фото шаблону
В'язана шапка My Rock N Roll - Майстер клас спицями

Ця шапка уб'є наповал своїм блиском! Особливо він помітний коли яскраво світить сонце. Навесні ж можна і поблістать!) І в той же час - стильна рвана модель. Речі в такому стилі вже прозвали "Лакшері дрантя" або "Хіпстерскіе дірки".

Об'ємна шапка з завитками (косами) - майстер клас

Автор: Marina Morgun , дата: ср, 02.26.2020 - 20:24
Головне фото шаблону
Об'ємна шапка з завитками (косами) - майстер клас

Ця супер об'ємна шапка з завитками (косами) пов'язана спицями. Мені дуже сподобався такий узор, і я вирішила спробувати його в шапці - результатом залишилася задоволена! Якщо Ви хочете собі таку ж, то приєднуйтесь, і в'яжіть її разом зі мною по детальному відео майстер-класу!

В'язаний светр з кнопочками майстер клас

Автор: Marina Morgun , дата: сб, 02.22.2020 - 15:37
Головне фото шаблону
В'язаний светр з кнопочками майстер клас

Стильний і модний ♥ в'язаний светр з пухирцями (шишечками) пов'язаний з мохеру. Побачити і купити такий в магазині - у Вас точно не вийде!) Такий пуловер можна або зв'язати самостійно (подивившись мій майстер - клас), або ж замовити умільці, щоб вона зв'язала його для Вас))

Хрестильний вязаний комплект для дівчинки (частина 1)

Автор: Marina Morgun , дата: пт, 02.21.2020 - 19:59
Головне фото шаблону

Даний шаблон є неповним, тільки перша частина, якщо вам потрібне продовження пишіть в коментарях.

Червона сукня з серцевих мотивів майстер-клас

Автор: Marina Morgun , дата: нд, 02.02.2020 - 11:41
Головне фото шаблону
Червона сукня з серцевих мотивів майстер-клас

Великолепное платьице которое понравится каждой девушке. Яркое, привлекательное и не сложное в выполнении. Оно навеет хорошие настроение даже в самый пасмурный летний день.

В'язана шапка майстер-клас

Автор: Marina Morgun , дата: сб, 01.11.2020 - 15:49
Головне фото шаблону
В'язана шапка майстер-клас

Цікава шапочка яка привертає до себе увагу! Пов'язана вона дуже просто, на звичайних спицях, а не на кругових. У цій моделі використовується візерунок "метелик".

В'язані чобітки для дому майстер-клас

Автор: Marina Morgun , дата: пт, 01.10.2020 - 20:23
Головне фото шаблону
В'язані чобітки для дому майстер-клас

Ще один варіант в'язаних чобіт для дому. Вони дуже зручні і теплі, в них ви будите відчувати себе дуже затишно. А прочитавши цю статтю, зможете стати володаркою таких же й у себе вдома. Тут я зробила детальний майстер-клас з їх в'язання. Ласкаво просимо! =))

В'язаний комплект з шапки, рукавиць і снуд - "бузок"

Автор: Marina Morgun , дата: пн, 01.06.2020 - 11:12
Головне фото шаблону
В'язаний комплект з шапки, рукавиць та снуду - "бузок"

Цей милий комплект з косами я в’язала з напіввовняної пряжі меланж. Він призначений для зимової пори року і зігріє Вас навіть у великі морози. Спеціально для цього я зв’язала шапку в дві нитки. А снуд зігріє за рахунок своїх великих і об’ємних кіс.