В'язальний марафон KNIT OF CHANGES

Автор: Marina Morgun , дата: нд, 03.21.2021 - 00:33 383 перегляди
Image
В'язальний марафон KNIT OF CHANGES

Вперше я вирішила взяти участь в марафоні з в'язання, який проходить в Інстаграм. Він складається з восьми етапів із завданнями, в кожному з якого потрібно буде зв'язати певну річ, сфотографувати процес в'язання, зробити СОТ і фото готової роботи. У першому етапі потрібно зв'язати чоловічу шапку.

Мені так сподобалася пряжа, яку я замовила для участі в марафоні#марафон_knit_of_changes, що мені захотілося похвалитися нею на своєму Ютуб каналі. І так затягнув мене цей процес зйомки і монтування, що розтягнувся сосем нема на пару годин. Я навіть стала переживати, чи встигну дов'язати шапку і сфотографувати її в готовому вигляді.

Пряжу я замінила на більш бюджетну, докладніше про неї можна подивитися тут:
Огляд пряжі на youtube

В'язальний марафон KNIT OF CHANGES

Це моє фото процесу першого етапу.
Просто зв'язати шапку - це ще пів справи, а ось сфотографувати красиво не так вже й легко! Вчора до ночі сиділа довязивайте, заправляла хвостики, щоб швидше випрати і подивитися що ж вийшло. Здавалося б, залишилося сосем нічого, сфотографувати готову роботу у всій красі - але тут нападає паніка .. А раптом не вийде красиво, або не встигну, або ще чого небудь. Здавалося б, якийсь марафон з в'язання - а скільки клопоту.
Вообщем потрібно брати себе в руки і заспокоїться! Інакше, з таким настроєм далеко не заїдеш!

І ось, я Дов'язати шапку, і навіть встигла провести СОТ і ще раз перев'язати верхівку, а то шапочка виявилася дуже довгою. А як шапка біні - вона мені не сподобалася, в маківці занадто різкі зменшення.

В'язальний марафон KNIT OF CHANGES
В'язальний марафон KNIT OF CHANGES
В'язальний марафон KNIT OF CHANGES