• Мітенки для немовляти
    Мітенки для немовляти
    margo1989

    Хочете зігріти і в той же час прикрасити ручки Вашого малюка? В'язані гачком мітенки - це те що потрібно!

    Дивитися більше
  • Жакардовий зимовий комплект з оленями "Він і вона"
    Жакардовий зимовий комплект з оленями "Він і вона"
    margo1989

    Затишний і стильний комплект для Вас і Вашого улюбленого! Він складається з шапочок, рукавичок і светрів - це так по зимовому!

    Дивитися більше
  • Бежевий светр гачком
    Бежевий светр гачком
    kristina

    В основному ми звикли бачити светри і пуловери, які зв'язані спицями. Так от - цей, в'яжеться гачком. Це просто знахідка, для тих в'язальниць, які "не дружать" зі спицями!

    Дивитися більше
  • Затишний снуд - хомут з косами
    Затишний снуд - хомут з косами
    kristina

    Назва снуд цілком відповідає його якостям. Він дуже теплий, м'який і затишний, незамінний для тих дівчат, які ненавидять шапки через те, що вони псують зачіску.

    Дивитися більше
  • Коротка туніка з британським прапором
    Коротка туніка з британським прапором
    kristina

    Молодіжна та дуже стильна туніка, яка дає можливість показати свої гарні ніжки. Її можна носити і як коротеньке платтячко, просто під колготки і довгі чоботи.

    Дивитися більше
  • Зелена спідниця гачком
    Зелена спідниця гачком
    kristina

    Приваблива ідея спідниці була опублікована в одному з журналів по в'язанню. Вона пов'язана гачком, і зовсім не складним візерунком.

    Дивитися більше
  • Ажурний в'язаний пуловер
    Ажурний в'язаний пуловер
    margo1989

    Дуже ніжний і жіночний пуловер з ажурним візерунком на спині, який сподобатися всім дівчатам.

    Дивитися більше
  • Білі пухнасті пінетки для новонародженого
    Білі пухнасті пінетки для новонародженого
    margo1989

    Якщо вас запросили на хрестини, то ці пухнасті пінетки стануть відмінним подарунком. Мені дуже захотілося зв'язати щось ніжне і не наляпісто, ось і вийшли такі теплі і милі топіки.

    Дивитися більше
  • Коричневе тепле плаття з косами
    Коричневе тепле плаття з косами
    malaniya

    Стильне плаття з косами, яке зігріє Вас в холодну пору року. Його можна поєднувати з безліччю образів - з джинсами, з колготками і багатьма іншими.

    Дивитися більше
  • Ажурні шкарпетки спицями
    Ажурні шкарпетки спицями
    kristina

    Ніжні ажурні шкарпетки можна використовувати як для домашнього застосування, так і для прогулянок. Багато залежить від пряжі, який Ви будите їх в'язати. Вони можуть бути і зовсім літні і тепліші.

    Дивитися більше
  • Чарівне плаття від Karen Millen
    Чарівне плаття від Karen Millen
    margo1989

    Приголомшлива ідея обладнаного сукні від Karen Millen. Виглядає просто дивовижно! Побачивши його ви не зможете відірвати свій погляд і неодмінно зарегочеться зв'язати його і собі.

    Дивитися більше
  • Ніжний пуловер з мохером
    Ніжний пуловер з мохером
    margo1989

    В'язані речі з мохером завжди мали популярність, і це зовсім не дивно, адже вони надають ніжності, теплоти і затишку.

    Дивитися більше
  • В'язаний комплект гачком
    В'язаний комплект гачком
    margo1989

    В'язана білизна, перш за все, дуже незвично! А до того ж, в ньому присутні нотки романтики, сексуальності і краси.

    Дивитися більше
  • В'язані чобітки для дому майстер-клас
    В'язані чобітки для дому майстер-клас
    Marina Morgun

    Ще один варіант в'язаних чобіт для дому. Вони дуже зручні і теплі, в них ви будите відчувати себе дуже затишно. А прочитавши цю статтю, зможете стати володаркою таких же й у себе вдома.

    Дивитися більше
  • Пуловер з теплим коміром на ґудзиках, колекція Bergere de France
    Пуловер з теплим коміром на ґудзиках, колекція Bergere de France
    margo1989

    Теплий, в'язаний пуловер з оригінальною застібкою поло на ґудзиках обов'язково зігріє вашого улюбленого чоловіка.

    Дивитися більше
  • Стильна кофта з об'ємним візерунком
    Стильна кофта з об'ємним візерунком
    kristina

    Ця екстравагантна кофта нікого не залишить без уваги!

    Дивитися більше
  • Рукавичка для закоханих з оленем
    Рукавичка для закоханих з оленем
    kristina

    Якщо Ви не знаєте, що подарувати своїй другій половинці напередодні зими, то ми пропонуємо прекрасний варіант - рукавиця для закоханих.

    Дивитися більше
  • Розкльошене плаття
    Розкльошене плаття
    kristina

    Тепле в'язане плаття має багато привілеїв! Воно дуже практичне, За рахунок того, що воно в'яжеться з вовни - його можна носити і восени і взимку і навесні.

    Дивитися більше
  • Кулі та сніговики на ялинку
    Кулі та сніговики на ялинку
    margo1989

    Оригинальные и яркие игрушки на ёлку, которые Вы можете сделать собственноручно.

    Дивитися більше
  • Шапочка і снуд для чоловіка
    Шапочка і снуд для чоловіка
    malaniya

    Шапочку з простої гумки і снуд з оригінальними джгутами - зможе зв'язати навіть починаюча в'язальниця!

    Дивитися більше