рукавиці

Рукавичка для закоханих з оленем

Автор: kristina , дата: пн, 02.10.2020 - 18:24

Якщо Ви не знаєте, що подарувати своїй другій половинці напередодні зими, то ми пропонуємо прекрасний варіант - рукавиця для закоханих. Вона буде символізувати Вашу любов, а так само не дасть замерзнути вашим ручкам, якщо Ви захочете, гуляючи разом з коханою людиною, відчувати його руку. Тепла і красива - ніколи не дасть розлучитися, навіть в найхолоднішу погоду, з тим, хто Вам дуже дорогий. А якщо Ви зв'яжете її власноруч, то вона подарує ще більше теплоти, адже буде виконана з любов'ю!

Рукавички з відкритими пальцями і норвезьким візерунком

Автор: kristina , дата: сб, 02.01.2020 - 20:30

Ці милі рукавички з відкритими пальцями натхненні традиційними рукавицями Selbu. Конструкція відрізняється від історичної рукавиці, а мотиви взяті з традиційних схем. Такі рукавички в'яжуться навіть швидше ніж звичайні, по тому, що картина змінюється в кожному ряду-це дуже захоплююче! Вони зігріють Ваші ручки і одночасно дадуть свободу Вашим пальчикам.

Яскраві в'язані рукавиці і снуд

Автор: malaniya , дата: ср, 01.22.2020 - 21:56

Привабливі рукавиці і снуд, в яких Ви будете почувати себе чарівно! Це щось новеньке, поєднання кіс і незвичайного візерунка - привернуть увагу оточуючих! А за рахунок яскравого кольору - Ви будите виглядати ще свіже і на кілька років молодше! А кому не хотілося повернути час назад? Відчуйте себе самої привабливою і стильною, порадуйте себе, і Ви безсумнівно станете найщасливішою! Адже, що нам, дівчатам, потрібно для щастя? Зовсім небагато...

Рукавички з відворотами і сумка

Автор: malaniya , дата: ср, 01.22.2020 - 21:44

Прекрасна ідея - підібрати сумочку під рукавички! Це дуже практично, модно і стильно, а головне, можна зробити своїми руками! Довгі рукавички з відворотом, можна носити під пальто з короткими рукавами, а в'язані сумочки, якраз, тільки входять в моду, їх ще потрібно пошукати в магазинах, за те у Вас вже буде така в своєму гардеробі! І хто знає, може саме Ви станете засновником моди на в'язані сумочки в своєму місті!

Сумка

Жакардовий зимовий комплект з оленями "Він і вона"

Автор: margo1989 , дата: нд, 01.12.2020 - 16:50

Затишний і стильний комплект для Вас і Вашого улюбленого! Він складається з шапочок, рукавичок і светрів - це так по зимовому! А принти з оленями на в'язаних речах як раз повертаються в моду і стануть просто незамінні в цьому сезоні, особливо на різдвяні свята. І нехай Ваші знайомі ще тільки бігають по магазинах і шукають модні речі цього сезону - а Ви вже будете в повній готовності! Порадуйте Його, і себе, кохану !!!

Зелена шапочка і рукавиці від Kirsten Kapur

Автор: margo1989 , дата: нд, 01.12.2020 - 13:54

Вкотре можна переконається, що за допомогою яскравої і красивою пряжі, навіть найпростіша річ, може закохати в себе! Цей комплект - гідне тому підтвердження. Начебто нічого особливого, але так заворожує і спонукає, що неодмінно хочеться його зв'язати. І здається, що зв'язав свої такий комплект, відразу ж придбаєш стільки теплоти і затишку в своїй душі, якого вистачить навіть для того, щоб віддавати його зі своїми рідними та близькими.

В'язані рукавиці з совами

Автор: kristina , дата: сб, 01.11.2020 - 21:23

Якщо Вам захотілося зв'язати себе рукавиці, але всі схеми, які ви знаходили, вже за'їжджена, то ці рукавиці саме для Вас! Дуже цікаві і незвичайні, це саме те, що Ви шукали. Сова- це символ мудрості, а в давній Греції вона була атрибутом богині мудрості Афіни. Не пропустіть можливість відчути себе богинею!))

Якщо Ви вже в'язали рукавиці спицями, то ці - не складе для Вас праці. Для в'язання знадобиться пряжа в складі якої буде шерсть, адже вони повинні не тільки прикрашати, а ще й зігрівати, а так само спиці № 4 і № 5. Подальше опис:

В'язаний комплект з шапки, рукавиць і снуд - "бузок"

Автор: Marina Morgun , дата: пн, 01.06.2020 - 11:12

Цей милий комплект з косами я в’язала з напіввовняної пряжі меланж. Він призначений для зимової пори року і зігріє Вас навіть у великі морози. Спеціально для цього я зв’язала шапку в дві нитки. А снуд зігріє за рахунок своїх великих і об’ємних кіс. Рукавиці, з великою косою посередині доповнять образ..